ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ


ΜΑΘΗΜΑΤΑ BABY YOGA

Τι είναι η baby Yoga; Πρόκειται για μία ομάδα μαμάδων και μωρών 2-9 μηνών που συναντιέται κάθε εβδομάδα μαζί με τη φυσιοθεραπεύτρια και yoga teacher Annette Zimmermann και εμένα για να ασκηθούμε, να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε, να γνωριστούμε, να κουβεντιάσουμε και να περάσουμε μία ευχάριστη ώρα!

Η Baby Yoga περιλαμβάνει απλές στάσεις yoga για ευλυγισία και ενδυνάμωση της μητέρας μετά τη γέννηση του παιδιού, ήπια άσκηση για μείωση της έντασης σε μέση, ώμους και αυχένα, κινήσεις που ενθαρρύνουν την ισορροπία και την ανάπτυξη του μωρού, καθώς και τεχνικές χαλάρωσης και για τους δύο. Ταυτόχρονα τραγουδάμε, παίζουμε και γελάμε με το μωρό μας, βοηθώντας τα μωρά να εξελιχθούν συναισθηματικά, τις μαμάδες να χαλαρώσουν και να συνδεθούν περισσότερο μεταξύ τους. Τέλος, έρχεστε σε επαφή και με άλλες μανούλες και μωρά συνειδητοποιώντας ότι δεν είστε μόνες σε αυτή τη νέα φάση της ζωή σας!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

btTextCenter


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ, ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Οι γονείς συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με επικίνδυνες καταστάσεις για το παιδί μας, όπως πνιγμός από τροφή, πτώσεις, εγκαύματα, πυρετικοί σπασμοί, αιμμορραγίες, ρινορραγίες, σπάσιμο δοντιού, δηλητηριάσεις. Δυστυχώς πολλοί από εμάς δεν έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις για να δώσουμε την πρώτη και καθοριστική για την ζωή του αντιμετώπιση έως ότου έρθει επαγγελματική βοήθεια. Αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη διοργανώνουμε μάθημα πρώτων βοηθειών για την οικογένεια με την συνάδελφο μαία Άννα Κονοβέση, Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Α’ Βοηθειών.

Ελάτε λοιπόν για να μάθουμε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), αντιμετώπιση πνιγμονής από τροφή, τραυματισμού και αιμορραγίας, αιμορραγίας μύτης, επιληπτικών – πυρετικών σπασμών, εγκαυμάτων, σπάσιμο δοντιού, δηλητηρίασης, ακινητοποίηση σε σοβαρό τραυματισμό, θέση ανάνηψης και επίδεση τραυματισμένου άκρου σε κούκλες.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

btTextCenter


midwifery_care_logo

midwifery_care_logo

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 401,
15343 Αγία Παρασκευή,
2ος όροφος
Υπόγειο Parking
Τηλέφωνο: 6977 966241
E-mail: iliadip@otenet.gr
Ωράρια: Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 17.00-21.00

SSL Certificates