MIDWIFERY CARE

Τι είναι η Baby Yoga; Η Baby Yoga περιλαμβάνει απλές στάσεις yoga για ευλυγισία και ενδυνάμωση της μητέρας μετά τη γέννηση του παιδιού, ήπια άσκηση για μείωση της έντασης σε μέση, ώμους και αυχένα, κινήσεις που ενθαρρύνουν την ισορροπία και την ανάπτυξη του μωρού, καθώς και τεχνικές χαλάρωσης και για τους δύο.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
MIDWIFERY CARE

Στο Σεμινάριο Α’ Βοηθειών για το νεογέννητο, το βρέφος και το παιδί μαθαίνουμε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), θέση ανάνηψης και γενικότερα τη σωστή αντιμετώπιση πολλών επικίνδυνων καταστάσεων σε προπλάσματα!

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
MIDWIFERY CARE

Με τη δια ζώσης-διαδικτυακή ομάδα προετοιμασίας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς όποια μορφή σας εξυπηρετεί περισσότερο: δια ζώσης ή διαδικτυακά μαθήματα! Μέσω των συγκεκριμένων μαθημάτων παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον τοκετό, τον θηλασμό και τη φροντίδα του νεογέννητου, την προετοιμασία της λεκάνης & του περινέου για τον τοκετό τις αναπνοές, τις θέσεις και τις στάσεις στη διάρκεια του τοκετού τις στάσεις του θηλασμού, καθώς και την προετοιμασία και τη φροντίδα του στήθους στον θηλασμό!

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


btTextCenter

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


btTextCenter

ΤΟΚΕΤΟΣ


btTextCenter

ΛΟΧΕΙΑ


btTextCenter

ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΠΕΝΝΥ ΗΛΙΑΔΗ, MSc, RM, IBCLC

Το όνομά μου είναι Πέννυ Ηλιάδη. Είμαι Mαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας, Κόρη μαίας, Μητέρα δύο κορών, Ακαδημαϊκή Υπότροφος στο τμήμα μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Ταμίας της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας και Ιδιοκτήτρια του κέντρου μαιευτικής φροντίδας “Midwifery Care”. Η μητέρα μου μού «κληρονόμησε» την αγάπη της για τη μαιευτική, η σχολή μού έδωσε τις γνώσεις και τις δεξιότητες, οι κόρες μου μού χάρισαν την εμπειρία του τοκετού, του θηλασμού και της μητρότητας. Η εμπειρία του θηλασμού με έβαλε στη διαδικασία της αναζήτησης περισσότερων γνώσεων και εμπειριών, της ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων που τελικά με οδήγησε στην πιστοποίησή μου ως σύμβουλος γαλουχίας από τον διεθνή οργανισμό IBLCE. Oι φοιτήτριες μου με μύησαν στις νέες τεχνολογίες και διατηρούν άσβεστο το ενδιαφέρον μου για την εξέλιξη της μαιευτικής, ενώ η Ελληνική Ψυχοπροφυλακτική Εταιρεία με φέρνει σε επαφή με άλλους επαγγελματίες υγείας, που όπως κι εγώ πιστεύουν και προάγουν τον φυσιολογικό τοκετό και τον θηλασμό. Η συνεχής εκπαίδευση και απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών με οδήγησε στη δημιουργία του δικού μου χώρου για να «δώσω πίσω» στις μητέρες, τα παιδιά, τους πατεράδες, τις οικογένειες αυτά που εγώ «πήρα» όλα αυτά τα χρόνια ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Ο μητρικός θηλασμός είναι μια βιολογική διαδικασία του ανθρώπινου σώματος γνωστή εδώ και χιλιάδες χρόνια. Για αιώνες αποτελούσε τη μοναδική δυνατότητα των νεογέννητων του ανθρώπινου είδους για επιβίωση! Τόσο η μητέρα, όσο και το μωρό της προετοιμάζονται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τον θηλασμό.

Ο θηλασμός είναι μια φυσιολογική διαδικασία του ανθρώπινου σώματος, όπως και ο τοκετός που η φύση μας προετοιμάζει όλη μας τη ζωή, αλλά κυρίως τους 9 μήνες εγκυμοσύνης. Δυστυχώς τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε απομακρυνθεί πολύ από το δρόμο της φύσης και οι μέλλουσες μητέρες αλλά και οι πατέρες δεν έχουν εικόνες θηλασμού στο περιβάλλον τους.

Η προετοιμασία για τον θηλασμό σε μητέρες με επίπεδες ή εισέχουσες θηλές έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς σε αυτές τις γυναίκες υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες δυσκολίας στη σύλληψη της θηλής και προσκόλλησης του νεογέννητου στο στήθος.

Πολύ συχνά μαμάδες αλλά και μπαμπάδες με ρωτάνε τι πρέπει να κάνουν για να καταφέρουν να θηλάσουν. Η απάντηση είναι προετοιμασία για τον θηλασμό προγεννητικά, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μεταγεννητικά, μετά τον φυσιολογικό τοκετό ή την καισαρική τομή.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ


ΜΑΙΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ


01234567890012345678900123456789001234567890


ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ


01234567890


ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ


0123456789001234567890


ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣmidwifery_care_logo

midwifery_care_logo

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 401,
15343 Αγία Παρασκευή,
2ος όροφος
Υπόγειο Parking
Τηλέφωνο: 6977 966241
E-mail: iliadip@otenet.gr
Ωράρια: Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 17.00-21.00

SSL Certificates